20/02/2015

Exclusive

Normaal gesproken plaatsen wij de foto’s onbewerkt op de website. Wij willen u zo veel mogelijk keuze geven in welke foto u leuk vindt en welk moment u ter herinnering wilt bestellen. Aangezien we ook zo veel mogelijk turnsters op de foto willen zetten is het daarom onbegonnen werk om alle foto’s te bewerken.

Toch bewerken wij elke keer enkele foto’s en plaatsen deze in de selectie van de foto’s bij de evenementen. Dit kunnen we helaas niet bij elke mooie foto doen aangezien dat te veel tijd kost. Maar wat nou als u een foto bewerkt wilt hebben?

 

Daarom bieden wij nu een extra service aan: JW&M Exclusive.

U kunt vrijblijvend een verzoek doen om (door ons gemaakte) foto’s te laten bewerken. U kunt uw wensen aangeven hoe u de foto’s bewerkt wilt hebben. Deze foto’s komen in de map met JW&M Exclusive foto’s. Deze foto’s zijn ideaal voor grote afdrukken, canvas of fotocadeaus. Wij bieden de exclusive foto’s aan met aangepaste bestelopties.

 

Hoe gaat dit te werk?

Als u bij de ‘Productinfo’ van de foto naar keuze kijkt, ziet u het fotonummer staan.

FotonummerDit nummer heeft u nodig bij het invullen van het aanvraagformulier. Daarna kunt u kiezen welke bewerkingsoptie u wilt laten toepassen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de verschillende opties. Het is uiteraard ook mogelijk om verschillende opties te combineren.

Achtergrond zwart/wit

Foto bewerkt achtergrond grijs NA

Kleur(en) uitgelicht of achtergrond blanco

Foto bewerkt uitgelicht en blanco NAJPG

Achtergrond op overige wijze aanpassen

Foto bewerkt achtergrond NA

Foto bewerkt andere achtergrond NA

Wij zullen u een bericht terug sturen zodra de foto bewerkt is en online staat. Ter berscherming van de foto’s op onze website staat er een balk door de foto zodat de foto niet gekopieerd kan worden. Dit staat uiteraard niet op de foto als u de foto besteld.