19/08/2015

Werkwijze

Voordat je iemand vraagt om zo’n belangrijke dag vast te leggen is het fijn om te weten hoe zoiets te werk gaat. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe wij de dag kunnen vastleggen, dat is afhankelijk van jullie wensen.

Wij vinden het fijn om een keer persoonlijk langs te komen en kennis met jullie te maken. De trouwlocatie en jullie wensen staan bij dit gesprek centraal. Wij vinden het zelf fijn om bij de locatie(s) langs te gaan en te kijken hoe de lichtomstandigheden en omgeving zijn. Het is vrij aan jullie of jullie mee willen gaan om jullie wensen aan te geven. Tevens bespreken we de tijdsplanning en hoe lang we hebben om foto’s te maken op de locatie(s).

Op de trouwdag zullen wij aanwezig zijn op het moment dat jullie dat willen. Willen jullie dat we de voorbereidingen ook op foto vastleggen, de laatste lootjes voordat de bruidegom de bruid ziet, de ceremonie of pas het feest. Indien we al bij de voorbereidingen aanwezig zijn zal John zich richten op de bruidegom en Marjanne zal zich richten op de bruid.

Jullie kunnen zelf aangeven tot wanneer wij foto’s moeten maken. Is dat tot en met de ceremonie of eventueel ook nog een deel of het hele feest? Deze keuze is aan jullie.

Na afloop van de bruiloft gaan wij thuis aan de slag om de foto’s uit te zoeken en te bewerken. Dit kost enige tijd, maar het zal het wachten waard zijn. Afhankelijk van het afgesproken pakket zullen wij de foto’s digitaal en/of in de vorm van een fotoalbum aan jullie overhandigen. Wij zullen ervoor zorgen dat telkens als je de foto’s terugziet je de dag opnieuw zult beleven.

IMG_8094